Belediyemizden Okullarımıza Dezenfektan Standı Desteği

Okulların yüz yüze eğitim ve öğretime açılması üzerine öğrencilerin ve öğretmenlerin salgından korunması amacıyla Belediyemiz tarafından ilçemizdeki tüm okullara dezenfektan standı ve maske desteğinde bulunduk.

Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre, “ Pandemi süreci başından beri belediye olarak ilçemizde çok sıkı bir çalışma başlattık. Okullarımızı, kurumlarımızı ve vatandaşlarımızın sıkça kullandıkları alanlarda dezenfektan çalışmaları yaptık. Şehrimizin tüm sokaklarını ve caddelerini dezenfekte edici ilaçlarla yıkamasını yaptık. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizler için çok önemlidir. Bu sebeple de okullarımızın yüz yüze eğitim ve öğretime başlamasından dolayı yine öğrencilerimizin ve de öğretmenlerimizin sağlığı için Besni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel ile beraber okullarımızı ziyaret ederek, okullarımız için yaptırmış olduğumuz dezenfektan stantlarını hediye ediyor ve maske desteğinde bulunuyoruz.” dedi.